Sot zhvilluam një mbledhje pune me praninë e kënaqshme të 2 ekspertëve të International Rotary Prague z. Stuart Amesbury dhe z. Alan Rasquinha, që janë deleguar posaçërisht në klubin tonë RCD lidhur me çështje të need assessment dhe action plan në kuadër të programit Disaster Aid Europe dhe Disaster Aid International të Rotary International.
Dy ekspertët kanë një axhendë të ngjeshur 1 javore me takime në nivel institucional dhe terren për krijimin e një programi afat gjatë rikuperimi të komunitetit.
Rotary është afër për zgjidhje largpamëse!!
Thank you Stuart and Alan ?