Uncategorized

Mbrëmja Rotary Club Durrës, Shtator 2021

Më datë 30/09/2021 Rotary Club Durrës në drejtimin e z. Adil Beqiraj President i RCD për vitin 2021-2022, organizoi eventin e muajit që koinçidoi me 20 vjetorin e krijimit të klubit. Eventi u shoqërua me anëtarësimin në RCD të z. Arben Ndreka themelues i kompanisë Lufra shpk. Kënaqësi po ashtu ishte pjesëmarrja në event e znj. Danielle Mullen nga RC La Conner, Distrikti 5050. Një mbrëmje e vecantë që inspiron për më shumë Rotarianët dhe Klubin. RCD

0
Read More

Rotary Club Durres

Më datë 03.07.2020 ora 19:00, në selinë e klubit pranë Hotel Arvi, u zhvillua ceremonia e ndërrimit të presidencës Rotary Club Durrës. Me pjesëmarrje të reduktuar të anëtarësisë për shkak të situatës aktuale të krijuar nga Covid-19, znj. Ela Golemi pasi prezantoi presidencën e saj dhe mori vlerësimet e anëtarësisë i dorëzoi presidencën Rotarianit z. Astrit Duçi, President i RCD për vitin 2020-2021. I urojmë Astritit presidencë të sukseshme dhe klubit një vit Rotarian të mbarë!! RCD

0
Read More

Takim me International Rotary Prague

Sot zhvilluam një mbledhje pune me praninë e kënaqshme të 2 ekspertëve të International Rotary Prague z. Stuart Amesbury dhe z. Alan Rasquinha, që janë deleguar posaçërisht në klubin tonë RCD lidhur me çështje të need assessment dhe action plan në kuadër të programit Disaster Aid Europe dhe Disaster Aid International të Rotary International. Dy ekspertët kanë një axhendë të ngjeshur 1 javore me takime në nivel institucional dhe terren për krijimin e një programi afat gjatë rikuperimi të komunitetit.…

0
Read More

Shperndarja e ndihmave ne Njesine nr 6 Durres

RCD organizoi shperndarjen e ndihmave te ndryshme te ardhura nga Rotary Club Gulpen-Vals Netherland per komunitetin e banoreve prane Njesise Administrative nr. 6 ne Bashkine Durres 😀 Falenderojme Clubin mik Gulpen-Vals Netherland 🤝 per disponibilitetin dhe çojme perpara frymen e Rotary 👏 per ofrimin e mbeshtetjes ne komunitet. Rotary Club Durres

0
Read More

Rotary Club Durres

Me ftesën e klubit Rotarian të Barit në Mal të Zi, përfaqësues të RCD morën pjesë në darkën e klubit mikpritës. Shkëmbimet midis Rotary na bashkojnë RCD

0
Read More