_

Qëllimi i Rotary Club Durrës

Së pari

Zhvillimin  e njohjes  si një oportunitet për sherbimin.

Së dyti

Standarte të larta etike në biznes dhe në profesione

Së treti

Aplikimin e idealit të sherbimit në jetën personale, profesionale dhe komunitare të secilit Rotarian.

www.rotaryclubdurres.al
DREJTIMET E SHËRBIMIT

Shërbimi i klubit

Fokusohet në forcimin e klubit. Një klub i i suksesshëm karakterizohet nga marrëdhënie të forta dhe një plan aktiv i rritjes së antarësisë.

Shërbimi ndaj komunitetit

Inkurajon cdo Rotarian të gjejë mënyrat, rrugët për të përmirësuar cilësinë e jetës së njerëzve në komunitetin e tyre dhe ti shërbejë interestit publik.

Shërbimi i rinisë

Ka të bëjë me kualifikimin e rinisë dhe profesionistëve të rinj nëpërmjet zhvillimit të programeve të lidershipit si Rotarakt, Interakt, Çmimeve te Lidershipit Rinor rotarian, dhe Shkëmbimit të Rinisë Rotariane.

Stafi

Bujar CEPELI

President Rotary Club Durrës

2022-2023

Bordi drejtues i Rotary Club Durres

President
Bujar CEPELI

Zv.President
Skender GARORI

Prefekt
Fatmir MBORJA

Sekretar
Ela GOLEMI

Thesartar
Tatjana GJEPALI

Anetaret e Komisioneve

Komisioni I Fondacionit Rotary

Vasil Martopullo / Kryetar
Ela Golemi / Anetar
Ilir Verdha / Anetar
Osman Metalla/Anetar
Arben Ndreka / Anetar
Indrit Hamiti /Anetar
Rudin Domi /Anetar
Etleva Budini /Anetar

Komisioni anëtarësisë dhe zgjerimit

Arben Babameto / Kryetar
Astrit Duci / Anëtar
Skender Garori / Anetar
Përparim Tartari / Anëtar
Alban Isteri /Anetar
Spartak Kovaçi /Anetar
Majlinda Kallco / Anetar

Komisioni marrëdhënieve me publikun

Artion Beqiraj / Kryetar
Edi Shiroka / Anetar
Albana Gojani / Anetar
Denisa Luarasi/Anetar
Dorian Hatibi /Anetar
Ilva Gjuzi /Anetar
Entela Filo / Anëtar
Helidon Xhixha / Anëtar

Komisioni Projekteve Mbarështetërore

Arben DUSHI / Kryetar
Virgil Nini / Anetar
Neritan Myderrizi / Anëtar
Rudin Domi/ Anetar
Sokol Kallogjeri/Anëtar
Vegim Hoti /Anetar
Viola Petani /Anetar
Ariana Isaku / Anëtar
Faton Daci / Anëtar

Mbrëmja Rotary Club Durrës, Shtator 2021

Më datë 30/09/2021 Rotary Club Durrës në drejtimin e z. Adil Beqiraj President i RCD për vitin 2021-2022, organizoi eventin e muajit që koinçidoi me 20 vjetorin e krijimit të klubit. Eventi u shoqërua me anëtarësimin në RCD të z. Arben Ndreka themelues i kompanisë Lufra shpk. Kënaqësi po ashtu ishte pjesëmarrja në event e znj. Danielle Mullen nga RC La Conner, Distrikti 5050. Një mbrëmje e vecantë që inspiron për më shumë Rotarianët dhe Klubin. RCD

0
Read More

Rotary Club Durres

Më datë 03.07.2020 ora 19:00, në selinë e klubit pranë Hotel Arvi, u zhvillua ceremonia e ndërrimit të presidencës Rotary Club Durrës. Me pjesëmarrje të reduktuar të anëtarësisë për shkak të situatës aktuale të krijuar nga Covid-19, znj. Ela Golemi pasi prezantoi presidencën e saj dhe mori vlerësimet e anëtarësisë i dorëzoi presidencën Rotarianit z. Astrit Duçi, President i RCD për vitin 2020-2021. I urojmë Astritit presidencë të sukseshme dhe klubit një vit Rotarian të mbarë!! RCD

0
Read More

Takim me International Rotary Prague

Sot zhvilluam një mbledhje pune me praninë e kënaqshme të 2 ekspertëve të International Rotary Prague z. Stuart Amesbury dhe z. Alan Rasquinha, që janë deleguar posaçërisht në klubin tonë RCD lidhur me çështje të need assessment dhe action plan në kuadër të programit Disaster Aid Europe dhe Disaster Aid International të Rotary International. Dy ekspertët kanë një axhendë të ngjeshur 1 javore me takime në nivel institucional dhe terren për krijimin e një programi afat gjatë rikuperimi të komunitetit.…

0
Read More

Shperndarja e ndihmave ne Njesine nr 6 Durres

RCD organizoi shperndarjen e ndihmave te ndryshme te ardhura nga Rotary Club Gulpen-Vals Netherland per komunitetin e banoreve prane Njesise Administrative nr. 6 ne Bashkine Durres ? Falenderojme Clubin mik Gulpen-Vals Netherland ? per disponibilitetin dhe çojme perpara frymen e Rotary ? per ofrimin e mbeshtetjes ne komunitet. Rotary Club Durres

0
Read More

Rotary Club Durres

Me ftesën e klubit Rotarian të Barit në Mal të Zi, përfaqësues të RCD morën pjesë në darkën e klubit mikpritës. Shkëmbimet midis Rotary na bashkojnë RCD

0
Read More